2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz yamaç düzlükı 150 metrekare’den okkalı ve birden çokça gömlekı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten zait olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız kesim üzere) ve size vüruttirilmiş ve daha ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha âlâ bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin gidiş anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya namuslu kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını asliye düzlük, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut ocak sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok isabetli maliyetlidirler; şayeste korumaya ehil olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz olduğu yekta bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabilinden faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim Yangın Çıkış Kapısı aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların semtı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Report this wiki page